CINE SUNTEM&CE FACEM

 

Dragi tineri,

Bine ați venit în spațiul web Animare vocațională și Pastorația tineretului al Fraților Franciscani Conventuali, Provincia Sf. Iosif din România!  

CINE SUNTEM&CE FACEM

Suntem o echipă de frați franciscani conventuali ai Provinciei Sfântul Iosif din România.  Misiunea noastră în cadrul Comisiei pentru promovarea vocațiilor și a Pastorației tineretului este înainte de toate aceea de a-i însoți pe tineri în alegerea lor de viață.

Prin activitatea de animare vocațională  le propunem tinerilor stilul nostru de viață în urmarea lui Cristos după exemplul Sfântului Francisc de Assisi prin intermediul sfintelor Liturghii și a predicilor cu tematică vocațională, a diferitelor întâlniri de rugăciune și a catehezelor specifice, a campusului anual al tinerilor cât și a campusului vocațional pentru admiterea la seminar, a exercițiilor spirituale și a conferințelor, la lumina unui proiect catehetic pentru tineri și a unui itinerariu vocațional. În acest sens suntem disponibili pentru întâlniri cu diferite grupuri parohiale.

Fiecare frate din echipa noastră este disponibil să te întâlnească și la nivel personal, pentru a te ajuta să întreprinzi un drum de discernământ vocațional care să te conducă la cunoașterea proiectului pe care Dumnezeu l-a gândit pentru tine.

fr. Vlad-Bogdan Bejan

fr. Carol Martin

fr. Clement Tălin

Fr. Alois Butacu

Fr. Gabriel Pal


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Itinerar Vocațional Franciscan